4 Nisan 2018 Çarşamba

Mcc Pano

Mcc Pano                             

            Açılımı Motion Control Chart MCC Panoları binaların otomasyon sistemlerinde kullanılmak amacı ile hazırlanmaktadır. Hareket kontrol sistemi için programlama tekniğini içeren MCC Pano, tesislerde çoklu motor sürülme aşamasında kullanılmaktadır. Hem manuel hem de otomatik olarak tasarlanan bu panolar çok işinize yarayacaktır.
 MCC Pano Sistemleri
            MCC Pano sistemleri akıllı binalar, fabrikalar, üretim hatları, pompa istasyonları, artıma tesisleri gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Yani motor kontrol işlemlerinin yoğun olduğu alanlarda bu panolar mutlaka bulunmalıdır.
            Firmalara ve sektörlere göre kullanılacak alanlar göz önüne alınarak tasarlanan MCC Panolar hem koruma hem de kontrol ekipmanları arasında eşgüdüm sağlar. Doğru ekipmanlar ile kullanıldığı zaman da faydası daha da artar.

 MCC Pano Malzemeleri
            Ekonomik avantajlar sağlaması ile dikkat çeken MCC Panolar birçok alanda kullanılmaktadır. Aradığınız emniyet ve güvenliği sağlayan bu panolar yatırımlarınızı da korumaktadır. Gerekli test ve kontroller yapılarak her ihtiyaca uygun bir şekilde tasarlanan MCC Panolarda kullanılan malzemeler şu şekildedir:
 Motor koruma şalteri
 Bakır bara
 Zaman rölesi
 Kontaktör
 Sigorta
 Enerji analizörü
 Yumuşak yapıdaki yol vericiler
 Hız kontrol cihazı