18 Nisan 2018 Çarşamba

Orta Gerilim Hücresi Ve Kullanım Alanları

Orta Gerilim Hücresi Ve Kullanım Alanları


         
Görüldüğü gibi orta gerilim hücreleri birçok alanda kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanmaktadır. Firmanıza ve iş yaptığınız sektöre göre en uygun orta gerilim hücre panosu sunulmaktadır. Firmanıza ekonomik avantajlar sağlayan orta gerilim hücreleri, çalışanlarınızın güvenliğini koruyarak büyük bir işlev üstlenir. Tasarlanan ürünler rutin testlerden geçirildikten sonra sizlere ulaştırılmaktadır.

og hücre
 Düşük maliyetli ve güvenilir güç dağılımını sağlayan orta gerilim hücreleri endüstriyel tesislerde, ulaşım alanında ve bina uygulamalarında tercih edilmektedir. Her sektörde ihtiyaca göre en uygun olacak şekilde tasarlanan Orta Gerilim Hücresi teknolojik çözümleri ile yardımcı olmaktadır. Uluslararası standartlarda tasarlanan orta gerilim hücreleri korozyona karşı dayanıklı bir özelliğe sahiptir.                                                                                             

Dağıtım merkezlerinde hem girişi hem de çıkışı denetleyen orta gerilim hücreleri işletmenin özelliklerinin dışında kişilerin can güvenliğini de en iyi şekilde sağlamaktadır. Hem güvenli hem de maliyeti düşük güç dağılımına yardımcı olan OG Hücre ile barajdan enerji alınarak diğer hücrelere yollanmaktadır. Orta gerilim hücresinin kullanım alanları şu şekildedir:
  1.  Trafo merkezleri
  2.  Enerji üretimi tesisleri
  3.  Rüzgâr santralleri
  4.  Alışveriş merkezleri
  5.  Oteller
  6.  İş merkezleri
  7.  Hava alanları
  8.  Hastaneler